Zdravo svet! Zgodbe iz življenja nove oznake kozmetike

Dolgo, zelo dolgo smo delali na naši novi kozmetični blagovni znamki. Zdaj smo zelo ponosni, da vam lahko predstavimo plodove našega dela!

Ampak, tako kot drugod, tudi pri nas prvič ni šlo vse povsem gladko. Razvojni postopek je skrival veliko presenečenj, katerih žal nismo mogli predvideti. Zato vam v tem prispevku pišemo o naših izkušnjah, ki jih želimo deliti z vami.

Iskali smo najbolj hranljive, naravne sestavine, pripravili najboljše recepture, brez sintetičnih konzervansov, preizkušali in izboljšali, našli trajnostno embalažo, katero smo okrasili z lepim dizajnom in na koncu je napočil čas za začetek proizvodnje. Veselje, da bomo končno držali naše gotove izdelke v rokah, je bilo nepopisno. Žal smo istočasno odkrili vse napake, ki so se skozi čas razvoja skrivale. Smo samo ljudje in delamo napake tam kjer kaj ustvarjamo in prav s tem mišljenjem smo zabeležili napake kot izzive za nadaljnje izboljšave in razvoj. V tem času pa iskreno upamo, da majhne napake za vas ne bodo predstavljale veliko razočaranja in motenj pri uporabi.

Za nas je bilo zelo pomembno, da naši šamponi in geli za prhanje poleg nege ponudijo izredno mehko in prijetno peno. Mi bi rekli da smo nalogo opravili z odliko. Žal pa je pri dveh šamponih na ta račun nekoliko trpela gostota. Oba se nanašata izredno dobro, po naših občutkih tudi dišita res čudovito in oba se penita veliko bolj intenzivno kot smo to navajeni od drugih naravnih kozmetičnih šamponov. Potrebno je biti samo pozoren, da pri doziranju tube ne držite obrnjene na glavo, saj vam lahko šampon steče prehitro. Obljubimo, da bo gostota naslednjih šamponov bolj gosta! V tem času, pa se prepustite očarati z vonjem in se ne pustite motiti zaradi nekoliko bolj tekoče strukture.

Naslednje presenečenje je povzročila nepravilna nastavitev polnilnega stroja. Tako se je datum roka zapadlosti pojavil na sprednji strani tube. Na srečo, gre za majhno napako, za katero upamo, da nas moti bolj kot vas. In to je to, kar se tiče napak.

Seveda smo že vnaprej veseli vaših povratnih informacij. Konstruktivna kritika je vedno dobrodošla. Mirovanje še nikoli ni bila naša stvar. Tako korak za korakom gojimo naš osebni zelenjavni vrt :)

Tukaj priporočamo