Sveže - bolj sveže: Nova generacija Body Mousse je tu!

Poleti, zlasti po sončenju ali kopanju v bazenu in morju, se koža pogosto precej hitro izsuši. Če imate radi trajnostno porjavelost, veste, da je tu dodatna vlaga ključna. Prišel je čas za losjon za telo!

In ravno prav za poletje, prihaja naša nova generacija Body Mousse . Vsebuje vse, po čemer koža skrivaj hrepeni:

  • zdrave, hranljive sestavine z vrta, na primer artičoka ali izvleček ohrovta, poživljajoče korenčkovo seme ali avokadovo olje
  • fermentirane sestavine za trajnost in dodatno nego
  • dragocena organska olja in karitejevo maslo
  • beljakovine za glajenje kože
  • vlažilni hidrolati in
  • izboljšana dišava s čistimi organskimi, eteričnimi olji

V prvi generaciji telesa Body Mousse smo se osredotočili na razvoj formul za resnično razvajanje kože. Naš cilj je ustvariti produkte brez tega, kar vaša koža in naše okolje nikakor ne potrebujeta - to so vsi sintetični dodatki, kot so konzervansi, parfumi itd. - in to smo tudi storili. Na to smo zelo ponosni! Negovalni učinek je bila za nas največja prioriteta in bil je zelo uspešen. Poleg tega se Body Mousse hitro vpije in v kožo opazno vnese vlago, ne da bi puščal lepljive ostanke.

Po nekaj prejetih komentarjih in opazkah glede na vonj losjona, ki je bil pogosto komentiran kot 'preveč naraven', smo se vrnili k ponovnemu raziskovanju. Povratne informacije so za nas zelo dragocene, saj se želimo tudi razvijati in nenehno izboljševati. Zato smo se lotili dišave druge generacije in hkrati izboljšali strukturo. Zdaj je losjon bolj kremast kot prej. In novi Body Mousse lahko s ponosom predstavimo z izboljšanim, svežim in veselim vonjem.

Naše poslanstvo je narediti kozmetične izdelke čim bolj zdrave, trajnostne in lepe za vsakodnevno uporabo, ter iz kopalnice pregnati strupe. Prosim, pomagajte nam! Cenimo vaše povratne informacije o izdelkih. Prav tako ste dobrodošli, da nam predlagate svoje želje in artikle, ki bi jih želeli videti v naši ponudbi.

Tukaj priporočamo