Odprema paketa in dostava

Kako visoki so stroški dostave?

DržavaVrednost naročila (vklj. DDV)Stroški dostave (vklj. DDV.)*
Slovenijaod € 29,90brezplačna dostava
od € 0,00€ 3,90

* Stroški dostave bodo zaračunani pri standardni-dostavi. Pri posebni dostavi se vam lahko zaračunajo dodatni stroški, kot npr. dostava svežih izdelkov ali dostava paketa večjih dimenzij.

Kako dolgo traja čas dostave?

Čas dostave za posamezne izdelke je prikazan neposredno na strani izdelka. Ko boste zbrali celotno vaše naročilo boste točen čas dostave imeli prikazan v nakupovalni košarici oziroma potem, ko boste izrbali željeno dostavno službo.

V kolikor vam, popolnoma brez naše napake, izdelkov ne moremo dostaviti kot obljubljeno, iz razloga, ker se dobavitelj ne drži rokov, lahko kadar koli odstopite od naročila. Seveda vas bomo o tem informirali.

Naši paketi od poslani iz Avstrije, temu primerno bodite pozorni na avstrijske praznike, kjer je zaprta tudi naša služba za podporo strankam in naš logistični center.

Dostavne službe

Pošta Slovenije

V Slovenija dostava vaših paketov poteka s Pošto Slovenije.

Če naročite do četrtek 11:00 ure in so naročeni izdelki na zalogi, bo vaše naročilo odpremljeno še isti dan. Po odpremi je čas dostave Dostavimo v 1 - 4 delovnih dneh..

Takoj po uspešno oddanem naročilo prejmete na vaš elektronski naslov potrdilo o naročilu. Na dan odpreme paketa prejmete pozno popoldan še potrdilo o odpremi skupaj z vašo osebno številko za sledenje.

Predvideni datum odpreme naročila za posamezen izdelek je prikazan v nakupovalni košarici.

Naše dostavne službe se trudijo vaš paket dostaviti v najkrajšem možnem času. Vsekakor pa lahko vedno pride do zamud, pri katerih pa vas prosimo za razumevanje.

DHL Express

V državo: Slovenija, bo vaše pakete dostavil DHL Express.

V kolikor naročite do četrtek 11:00 ure in naročeni izdelki so na zalogi, bo vaše naročilo obdelano še isti dan. Čas dostave je Dostavimo v 1 - 4 delovnih dneh.

Takoj po uspešno oddanem naročilu boste prejeli potrditev po elektronski pošti. Na dan odpreme boste proti večeru prejeli obvestilo po elektronski pošti o sami odpremi, vključno s sledilno številko paketa. To vam omogoča ustrezno spremljanje paketa.

Predviden datum dostave je prikazan na vsaki strani izdelki in tudi v nakupovalni košarici.

Seveda naša dostavna služba vedno poskuša dostaviti pošiljko čim prej. Prosimo, za razumevanje v kolikor pride do zamude pri sami dostavi, v večini primerov gre za vremenske ali prometne razmere.

Naša embalaža

Mi mislimo na okolje - Ali mislite tudi Vi!

Polnilo za naša pakete je v bistvu 100% biološko razgradljivo - primerno za kompostiranje. Izdelki v steklenih posodah dodatno zavijemo v zaščito oblazinjeno folijo.

Naše kartonske škatle so narejene iz čistega kartona in jih je mogoče običajno odstraniti kot odpadni papir.

Kako poteka dostava nepriročnega blaga?

Dostava večjega blaga, ki poteka preko špedicije, poteka načeloma do robnika navedenega naslova. Željo, dostave do vrat je možno urediti proti plačilu.

Carinjenje

Nahajamo se v Avstriji, v Evropski uniji. Za naročila, poslana v države EU, je DDV vključen v skupno ceno. Ker je znotraj EU prost pretok blaga, ni nobenih dodatnih stroških.

Opomba: Razen za območja s posebnimi predpisi, kot so Helgoland ali Kanarski otoki. Na teh območjih se lahko zaračunajo davki ali uvozne dajatve.

Ekspresno naročilo

Z našim logističnim partnerjem podjetjem UPS, nudimo poleg standardne dostave tudi možnost hitre dostave. Izdelki, ki so na zalogi in se naročeni do 13 ure se lahko odpremijo preko ekspresne dostave. Poskrbite, da boste prejeli svoj paket v vseh evropskih velemestih že naslednji dan!

Izdelki, ki jih ni na zalogi se lahko tudi dostavijo preko ekspresne dostave. Odprema se uredi takoj, ko so izdelki na zalogi.

Izbiro Express, je mogoče najti v procesu naročanja - tukaj imate to možnost na voljo (storitev ni na voljo za vse države). Doplačilo za ekspresno dostavo je individualno, odvisno od lokacije dostave.

€ 8,90